onsdag 20 februari 2013

Det här med att blogga

Jag har ganska länge läst bloggar - feelgoodbloggar, matbloggar, klädbloggar - you name it! Jag har aldrig funderat speciellt mycket på att själv börja blogga, tiden har inte funnits där till att börja med och så bör man ju ha något att förmedla (även om det kan diskuteras när det kommer till många bloggare ;-))

När jag nu ändå startade made by Helle så var mitt primära syfte med bloggen att presentera min kreativa sida, d v s de tavlor jag skapar. Dock sprutar jag ju inte fram nya skapelser varje dag så ska bloggen handla om bara tavlorna så blir den nog ganska snabbt relativt tråkig och ouppdaterad.

Jag har därför funderat ganska mycket på vilket syfte bloggen ska ha och hur personlig och privat jag vill vara i min blogg. Hos made by Helle kommer du att finna min kreativa sida - mina tavlor, fotografering (som jag älskar) och en del bakning, livspusslet med barn och man samt vardagsbetraktelser. Bloggen kommer att vara personlig, men inte privat. Det kommer alltså alltid finnas sidor av saker och ting som jag inte skriver om i bloggen.

Skulle du vilja hänga med mig - en tjej, fru och tvåbarnsmamma mitt i livet, så kan du lätt göra det på bloglovin. Jag skulle bli jätteglad och förhoppningsvis kommer du hitta något i bloggen som du är intresserad av att läsa. Följ på länken nedan :-)


Jag har själv tidigare valt att läsa de bloggar jag följer med hjälp av Google Reader, men läsaren får nog nu maka på sig till förmån för Bloglovin.

Jag hoppas vi ses!

2 kommentarer:

 1. Hejsan, såg att du hade lagt till mig på din bloglovinlista, stämmer det?, jätteroligt =D

  Så härlig fin blogg du har och en vardagsblogg blandat med dina tavlor låter ju toppenbra =D

  ha det gott

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack!

   Ja jag la till den på bloglovin, jag fastnade för dina fina bilder och vill läsa mer :-)

   Kram

   Radera