fredag 22 februari 2013

När barnen (äntligen) får bestämma

En lång vecka är äntligen till ända, barnen har fått tillbringa sportlovsveckan på dagis respektive fritids då vi var tvungna att jobba detta år. Det har känts lite tråkigt, speciellt då sonen i måndags deklarerade att han inte ville gå till fritids då alla kompisar var lediga. Men veckan har tagit sig och sonen har fått göra roliga saker, som att gå till skaparverkstan på Länsmuseet (och dessutom se sin mamma på foto på väggen - tydligen väldigt uppskattat, mamman kände sig mest gammal), åka skridskor och och ha filmdag. Så till slut var ändå alla glada och nöjda - skönt!

Efter jobbet var det snabba puckar och resterande delen av eftermiddagen har jag frusit mig igenom i en av stadens ishallar där sönerna har skridskoskola, badat och duschat barn och i ett svagt ögonblick lovat att steka plättar (inte pannkaka för det hade ju varit för lätt).

Så nu luktar håret stekos, jag är iklädd bredrandiga långkallingar och är enligt önskemål bänkad framför Gladiatorerna (eller Gladiatorierna som de kallas här). Kanske kan det om någon timme bli även ett glas vin, och kanske en bit choklad. En riktigt bra start på helgen.1 kommentar:

  1. Här har det stekts amerikanska pannkakor så det osar :) kram Diana

    SvaraRadera