måndag 13 maj 2013

Femöre huvud - Oxelösund

Jag har jobbat många timmar övertid under april, mannen har varit på tjänsteresa i nästan två veckor, vi har klarat av flera födelsedagskalas för lillebror och energin var på väg att ta slut helt. Eftersom det var långhelg och två dagar ledigt kvar så kikade vi på ett alternativ för att komma bort och hämta nya krafter. Siktet var inställt på Stockholm men med både Bruce Springsteen och Ishockey-VM där var det minst sagt svårt att hitta ett hotellrum.

Vi tog därför upp kartan och letade en stad relativt nära hemma, där det gick att få vatten och klippor. Vi hamnade på Hotel Kompaniet i Nyköping.

Hotellet var över all förväntan. Ett stort rum, med superskön säng och två extrasängar till killarna. Stort badrum. Fin utsikt över ån. Dessutom ingick frukostbuffé, eftermiddagsfika och kvällsmat (vi valde dock att äta ute på restaurang). Jag kan verkligen rekommendera hotellet om du har vägarna förbi Nyköping.

Vi nådde Nyköping runt lunchtid, checkade in, lunchade lite och for vidare mot Oxelösund och Femöre huvud. Solen sken, det var varmt, barnen kastade sten (never ending story ...) och kikade på kanoner. Vi fikade på klipporna, åt jordgubbar och njöt. Precis så. Njutning - när det är som bäst!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar