onsdag 5 juni 2013

7 år

7 år i morgon. 
Mitt stora hjärta.
Mamma älskar dig!


Är det möjligt att inte bli nostalgisk varje gång som man närmar sig barnens födelsedagar? Imorgon fyller storebror sju år. Sju år liksom, var tog tiden vägen? Tiden har bara rusat genom småbarnsåren, förskolan, nu ett år i förskoleklass och efter sommaren börjar han ettan.

I fredags hade vi barnkalas för den här godingen. 13 stycken barn invaderade trädgården på eftermiddagen. Jag tackade för det fina vädret så vi kunde vara ute. Mannen grillade och det fanns både hamburgare och korv att välja på. Det blev även glassbuffé, med massor av glass, strössel, minimarshmallows och såser. Fri lek blandat med lite mer uppstyrda lekar (tävlingsfajten är det minsann inget fel på när det gäller dessa tjejer och killar ;-)). Självklart avslutades kalaset med sedvanlig skattjakt. Storebror fick jättefina presenter och var helnöjd med sitt kalas.

Nu pirrar det i hans mage och han är full av förväntan inför morgondagen då det blir firande hela dagen - perfekt att vi alltid kommer att vara lediga på hans födelsedag. Alla presenter är inslagna, tårtan ska fyllas ikväll och jag njuter av att han fortfarande inte är större än att han ändå vill sitta i knät hos mamma då och då. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar