tisdag 26 augusti 2014

Holiday Village Seaview Ibiza - del 2

Sirenis Seaview Country Club, som hotellet egentligen heter, är engelsmännens motsvarighet till Blue Village. Så det var massor av engelsktalande människor på hotellet och väldigt få skandinaver. Lite kontrast till när man just väljer ett Blue Village hotell där nästan alla är skandinaver.

På hotellet fanns mängder av aktiviteter för barnen men eftersom det var ett "engelskt" hotell så kunde våra barn inte utnyttja allt. Det fanns ett stort utbud av aktiviteter i barnklubbar, fotbolls- och simskola som våra barn kände att de inte ville vara med på, just på grund av språket. Detta var vi dock väl medvetna om när vi bokade och vi valde i år inte hotell efter att det skulle finans barnklubb för dem. Varje dag anordnades det också massor av vattenaktiviteter som de var med på ibland. Bl a provades det att springa på luftslott i poolen och i en stor luftboll.

På området fanns också en höghöjdsbarna som barnen testade och gillade väldigt mycket. Riktigt häftigt tyckte de att det var att klättra högt, högt uppe.

Själv letade jag mig till gymmet och använde löparbandet inte mindre än sex gånger när vi var där. Japp, jag är förvånad själv. Det var inget stort gym med det fanns ett par löparband, några cyklar och crosstrainers samt lite lösa vikter och någon multimaskin. Ett bra komplement om man inte orkade springa ute i värmen.

De engelska guiderna höll även i underhållningen på kvällen. De startade alltid med lite lek och spex för de små och framåt 21.30-tiden var det shower för vuxna. Vissa dagar var det inhyrda grupper som körde shower. Dock var ljudet alltid väldigt högt så att sitta i publiken var nästan outhärdligt. Vi kikade/lyssnade istället fler kvällar från vår balkong som låg på lagom avstånd.


Två dagar hyrde vi bil och körde runt ön. Hur mysigt som helst att besöka badvikar och se härliga utsikter. Vi åkte både norr ut och söder ut och det är verkligen något jag rekommenderar att man gör om man besöker Ibiza.

Den totala upplevelsen av Holiday Village Seaview Ibiza är mycket bra.
På plussidan hamnar läget, rummen, maten (och detta trots att vi egentligen inte gillar all inclusive under så lång tid), poolen, säkerheten vid vattenlandet, den fina utsikten från verandan vid matsalen och bilutflykterna.
Och på minussidan kommer allra först det höga ljudet som fanns överallt, vid poolen, matsalen, showerna samt att det alltid är sån hets om solstolarna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar