fredag 15 mars 2013

Glidare

Säfsen bjuder på underbart väder. Lite kallt tidigt på morgonen och precis innan liftarna stänger men annars - helt ljuvliga dagar!

Barnen hade skidskola i morse halv tio, men det var inget problem att hinna dit då första barnet vaknade redan kl. 6.12. Semester med sovmorgon, vem behöver det egentligen?

Det visade sig att barnen redan hade viss kunskap med sig så de får flytta upp en grupp och bli "Glidare" vilket också betyder tidsbyte till halv tre imorgon. Med andra ord - sovmorgon it is! (Please ....).

Mannen och jag utforskade backarna när barnen var på skidskola och redan idag vågade vi oss på att ta med dem i sittliften högst upp. Vi åkte ett par gröna backar och ett par blå (som tyvärr var lite isiga i slutet av dagen) och det gick finfint. Jättekul och de har varit superduktiga!

Men det är otroligt vad frisk luft och lite aktivitet kan ta musten ur en. Efter ett glas vin på after skin och lite tacos hänger vi nu framför Gladiatorerna och inväntar sängen. NÄR är barnen trötta egentligen?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar