torsdag 10 oktober 2013

Blue Village Nausicaa Beach - del 2

Barnklubbarna på Nausicaa Beach Blue Village var kanon. Lillebror valde att vara med i Bamseklubben första veckan och de träffades två timmar på förmiddagen, fem dagar i veckan. Storebror kunde samtidigt vara med i klubben "Fun Break" för de något större barnen och de träffades samma dagar, samma tid. Bamseklubben var vi tvungna att boka hemifrån men till Fun Break kunde man gå lite som man önskade. Fun Break hade även aktiviteter på eftermiddagarna, samt att de höll i en "dansskola" där barnen fick repa på seneftermiddagen och sedan uppträda på kvällen.

För de mindre barnen fanns det dessutom möjlighet att vara stjärna för en kväll. De fick uppträda själva, eller i grupp på scenen. Även om det inte var så välordnat som det varit på tidigare ställen vi semestrat på så tyckte lillebror att det var jättekul.

Mycket uppskattat med alla aktiviteter från barnen (och föräldrarna som fick flera timmars vilotid i solstolen med en bra bok flera dagar).

Förutom ordnade aktiviteter för barnen så fanns det dessutom en stor inhägnad lekplats och stora grönområden där det spelades fotboll och så självklart en beachplan.

För er som undrar över lägenheterna så var vår nyrenoverad och riktigt fräsch. Vi hade turen att få havsutsikt från balkongen och bra läge. Det var dessutom nära till supermarketen och frukostbrödet.

Summa summarum så var det en jättebra semester. Fin lägenhet, underbart hav, rolig snorkling och bra barnaktiviteter. På minussidan hamnar dock, de något små, fulla poolerna, de trasiga solsängarna och bokningssystemet till hotellets restauranger.
Mina fina killar <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar