onsdag 1 maj 2013

Djupadalsbadet

Tre timmar i ett badhus kan köra slut på den bästa, men dagens besök på Djupadalsbadet i Kumla var riktigt, riktigt kul. 

Vi har länge tänkt att åka till det nyöppnade badhuset och idag blev det äntligen av. Trots sol och fint väder ute åkte jag och killarna i väg på förmiddagen. Ett kanonbra badhus som verkligen hade allt. En vanlig bassäng, en lite varmare, grundare bassäng, en babybassäng, en djup bassäng med klättervägg och hoppavsats, en bubbelpool (mammans favorit) och en "ström" som man bara kunde flyta runt i. Dessutom fanns två fristående vattenrutschkanor att åka i, en vanlig och en där man åkte i ringar. 

Det var superfräscht överallt. Det fanns ett speciellt rum där man kunde äta medhavd matsäck. Kylskåp och micro fanns och det fanns även en vinterträdgård som man kunde sitta i. Kanonfint!

Bra motion blev det också då det var många, många trappsteg upp i rutschbanorna. Speciellt då vi åkte riktigt många gånger. Lite lustigt var det dock att den ena rutschbanan inte gick speciellt fort bitvis. Det får jag nästan panik av, att jag ska åka för sakta så att den som kommer bakom kör på mig. Lillebror och jag kom till exempel i fatt storebror en gång. Nu var jag ju beredd på att det kunde ske så det gick bra, men kändes inte så skönt när damen bakom mig dundrade in i min rygg. Så lite längre tid mellan varje åk borde det vara. 

Hit kommer vi komma tillbaka, killarna var supernöjda efter dagen.Mobilbilder från dagens äventyr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar